Скопје,Населба Аеродром,Булевар Јane Sandanski 71, во Capitol Mall &bResidence,Зграда 1, намена Б5-2,влез 2, кат 06 во површина од 100 м2 и тераса во површина од 4 м2
Се ПРОДАВА стан во Скопје,Населба Аеродром, Булевар Јane Sandanski 71, во Capitol Mall & Residence,Зграда 1,намена Б5-2,влез 2,кат 06 во површина од 100 м2 и тераса во површина од 4 м2 цена Поволна.

Информации на тел.бр. 072541752 од понед. до сабота од 17-19 часот

Се продава стан во Бутел Скопје, Бул.Босна и Херцеговина бр.1, во станбена деловна зграда, ламела А, кат 7, стан бр.1-А,со тераса со вкупна површина 54 м2 изградено од SMS CONSTRUCTION.
Информации на тел.бр. 072541752 од понед. до сабота од 17-19 часот
Подавач УРБАН ЛИВИНГ

Побарајте состанок

    s

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

    Нема производи во кошничка.