Производот може да се врати во рок од 15 дена од денот на приемот на пратката со приложување на фискална сметка/фактура, при што производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и амбалажа неотворена.

Горенаведените услови важат само за продажбите на онлајн продавницата www.soho.mk. Доколку продажбата е реализирана преку продажните салони на KC GROUP CORP., производите можат само да се ЗАМЕНАТ во рок од 15 дена од денот на приемот на пратката.

Доколку производот е користен или оштетен и не ги содржи оригиналното пакување, етикети и декларации, купувачот нема право на замена или враќање на производот, и истиот производ ќе му биде вратен.

Во случај на враќање на средствата на купувачот, SOHO го враќа само износот за цената на производот, но не и трошокот за испорака кој го платил купувачот преку онлајн продавницата www.soho.mk.

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

Нема производи во кошничка.